Waar moet je naar toe voor het onderhoud of een reparatie van je auto? We twijfelen allemaal wel eens. Importeurs duwen hun dealers namelijk in een superstrak keurslijf en nog strakkere tarieven. Rekeningen rijzen daarom al gauw de pan uit. Wie dat niet wil, is in Elst bij Hans Weijs Autoservice aan de Rijksweg Noord helemaal aan het juiste adres.

Universeel

Hans Weijs Autoservice is een universeel autobedrijf, zonder merkverplichtingen dat zich voornamelijk toelegt op reparatie en onderhoud van alle merken auto's. U kunt het zo gek niet bedenken of de medewerkers van Hans Weijs Autoservice weten een oplossing te vinden. Heeft u het vermoeden dat er met uw auto iets niet in orde is? Rij dan naar de Rijksweg Noord in Elst. De medewerkers van Hans Weijs Autoservice staan gegarandeerd klaar voor u om een diagnose te stellen, een tijdelijke reparatie uit te voeren of om u van advies te dienen.

Kleine organisatie

Het voordeel van een relatief kleine organisatie zoals die van Hans Weijs Autoservice is dat men de klant nog kent. En dat wordt gekoesterd. In een familiare sfeer waarin ook tijd is voor een praatje worden uw problemen als sneeuw voor de zon opgelost.

Ons Team

De Werkplaats

Historie